€32,77

Pigment Control Dagcrème
[41038]

Pigment Control Dagcrème
Pigment control
Inhoud 50 ml

Een opmerkelijk nieuw functioneel ingrediënt, vertegenwoordigt een belangrijke vooruitgang insnel uitbreidende reeks producten ter verheldering van de huid. Ten gevolge van aanzienlijke inspanningen. Voor onderzoek en ontwikkeling, is Pigment control de resultante van vernieuwde en grondige analyses van de biochemische aard van melanogenesis en de biofysieke beschouwingen, die leiden tot talrijke reactie mechanismen. Het belang van de nieuwe cosmetische molecule kan als volgt samengevat worden:

Pigment control in tegenstelling tot actueel beschikbare producten houdt niet enkel het proces van pigmentatie tegen, maar vermindert tevens doeltreffend de bestaande pigmentering. De primaire werkingsmechanisme is de inhibitie van het enzym tyrosinase. Hoe dan ook, deze werking wordt verder ondersteund door een tweede functie: Pigment control heeft ook het vermogen om op bijzonder doeltreffende wijze reeds bestaande pigmentatie af te breken. Een aantal geassocieerde enzymen systemen die in de melanogenese deel nemen worden vermoedelijk beïnvloed door specifieke actieve ingrediënten in de Pigment control formulering.Deze tweevoudige aanpak resulteert in een grondiger en langduriger pigmentcontrole en gelijkmatige pigmentverdeling dan de conventionele depigmenterende substanties. Preliminaire gegevens van lopende klinische trials over een twee maandelijkse periode ondersteunen stellig deze waarnemingen.

Tot slot, om de wensen van de gebruiker maximaal te bevredigen, zijn de actieve ingrediënten van Pigment control afgeleid van natuurlijke plantaardige oorsprong. Pigment control is gebaseerd op een gestandaardiseerde extract van beredruif. Huidverzorgingsproducten met Pigment control bevatten doorgaans een zonnefilter voor de optimale werking van het product.Klanten die dit artikel kochten, kochten ook
Anti Age Formule 1 dag creme (Rijpere huid)
Anti Age Formule 1 dag creme (Rijpere huid)
Zoeken
Deel artikel
Delen via E-Mail
Delen op Facebook Delen op Twitter
osCommerce