Anti Age Formule 1 dag crème (Rijpere huid) 50ml

 

Voor normale tot gemengde huid. Een geconcentreerde dagcrème die de huid beschermt tegen agressies van de omgeving en het daglicht, factoren die de vroegtijdige veroudering van de huid in de hand werken. Verhoogt de weerstand, voorkomt uitdroging en verlies aan veerkracht van de huid, terwijl zij de regeneratie van de cellen stimuleert. Voorkomt vorming van rimpels en veroorzaakt snel een zichtbare verbetering van de huidweefsels.Een uitstekende make-up basis. Gebruik: ’s morgens, op een vooraf grondig gereinigde gelaat en hals en zachtjes aanbrengen en masseren tot deze volledige is opgenomen.

 

Anti Age Formule 1 dag crème (Rijpere huid)

€ 34,66

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Anti Age formule 2 nacht crème (rijpere huid) 50mlDeze crème rijk aan voedende elementen is bijzonder geschikt voor een veeleisende huid. Zij voorkomt uitdroging en bestrijd doeltreffend vorming van rimpels en groeven. Geeft de opperhuid elasticiteit, soepelheid en veerkracht. Zij vormt een uitstekende nachtcrème en kan worden gebruikt als dag make-up basis voor een zeer droge huid. 
Gebruik:
Aanbrengen op het gelaat en de hals,na grondige reiniging en versteviging met lotion, met zachte bewegingen masseren tot deze volledig is opgenomen.

 

Anti-Age formule 2 nacht crème (rijpere huid)

€ 36,55

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Apricot peeling 50ml

 

Voor alle huidtypes. Grofkorrelige peeling creme. Te gebruiken naar ieders behoefte, maximaal drie maal per week. Haar afschilferende werking bevordert de verwijdering van dode cellen, verfijnt de huidoppervlakte, vervaagt rimpels, maakt de huid gladder en geeft haar een stralend gezond uitzicht dat zelfs onder het make-up uitschijnt.

Gebruik:
Op het gelaat en de hals aanbrengen, na de ontschminking en voor de verstevigende lotion. Met cirkelvormige bewegingen zachtjes masseren, vervolgens met zuiver water afspoelen en de verstevigende lotion aanbrengen.

 

Apricot peeling

€ 36,97

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Beauty Tox Cream 50ml + Serum 50ml

 

Beauty Tox Cream is een vernieuwende en geraffineerde samenstelling uit hoogwaardige ontspannende en herstellende werkstoffen. Deze zorgen voor een natuurlijke, tijdelijke opheffing van de spiercontractie dit in combinatie met Beauty Tox Serum geeft dit een zichtbare verzachting en vervlakking van de rimpels en kraaienpootjes. Laat deze crème en serum je huid beschermen tegen de tand des tijds. Na vier tot zes weken gebruik een duidelijke reductie van de rimpels, een stevigere huid en een gerevitaliseerd aanzien. Deze aanpak is opgebouwd in 2 fase, de Beauty Tox Serum en de Beauty Tox Cream. De Beauty Tox Serum en de Cream bevat hexapeptide 3, maar hoeft niet te worden ingespoten. Deze bijzondere producten nemen het werk van de injectienaald over, met een verbluffend resultaat. Deze producten zijn zowel geschikt voor mannen als voor  vrouwen

 

Gebruik:

De Beauty Tox Serum, deze wordt s`morgens en s`avonds op de gebieden in gemasseerd, rondom de ogen, kraaienpootjes en andere diepe groeven. Wanneer deze is opgenomen door de huid brengt u de Beauty Tox Cream aan op dezelfde plaatsen, als u heeft in gemasseerd met de Beauty Tox Serum. Dit herhaald u iedere dag, zodat u huid hieraan kan wennen, en uiteindelijk kunt u zichtbare resultaat vernemen.

 

Beauty Tox Cream 50ml + Serum 50ml

€ 138,66

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Body Force AHA inhoud 200mlRijke samenstelling op basis van alpha-hydroxy- zuren, die zachtjes de dode cellagen verwijdert, celvernieuwing verbetert, het natuurlijke afschilferingsproces en afweervermogen van de huid stimuleert. De huid krijgt opnieuw haar natuurlijke glans en uitstraling, rimpels en groefjes vervagen, de huid wordt zachter en soepeler.

Gebruik: na een warm bad of douche, door ruime cirkelvormige bewegingen aanbrengen op de grondig gereinigde huid, tot deze volledig is opgenomen.

Opmerking: vanaf de eerste aanwending kunnen de fruitzuren bij bepaalde huidtypes lichte irritatie en roodheid veroorzaken, die evenwel zal vervagen. Indien deze reacties blijven aanhouden, stop voorlopig het gebruik van het product. 

 

Body Force AHA

€ 34,03

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Buste crème inhoud 50mlCrème rijk aan bijzonder actieve dermofunctionele ingrediënten, ter versteviging en aanspannen van het huidweefsel. Deze specifieke verzorging heeft een vormgevende werking, en herstelt doeltreffend de verslapping van de buste en de borsten. Waardoor de natuurlijke rondingen beter tot uiting komen. Heeft een vernauwende, regenererende en hydraterende werking, die de vroegtijdige huidverslapping voorkomt in geval van zwangerschap of gewichtsverlies. 

Gebruik:
’s Morgens en/of ’s avonds met cirkelvormige bewegingen zacht masseren, gaande tot aan het begin van de schouders naar de hals toe de tepels vermijden.

 

Buste crème

€ 30,21

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Calming crème (kalmerende crème) inhoud 50mlBijzonder kalmerende crème, rijk aan natuurlijke extracten met anti-inflammatoire werking, verzachtend en hypo-allergeen. Deze crème werd speciaal ontworpen voor de nieuwe geprikkelde en broze huid die ontstaat na verwijdering van oude cellagen, door dermabrasie of micro-dermabrasie, chemische peelings en laser resurfacing. Haar voornaamste functie is het verminderen van de roodheid en de ontsteking die gepaard gaat met het toepassen van deze therapieën. Bovendien biedt het voeding en bescherming aan de nieuwe huid die in deze toestand bijna geen andere hydraterende producten verdraagt. Dankzij deze crème kan de herstelperiode aanzienlijk verkort worden en is het eindresultaat sneller bereikt.

Gebruik :

Onmiddellijk na de reëpitalisatie op de behandelde zones, meermaals per dag aanbrengen. Hierover mag desgevallend een zonnefilter en make-up aangebracht worden.

 

Calming crème (kalmerende crème)

€ 34,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Cleansing mousse inhoud 125mlReinigende crème op basis van natuurlijke plantaardige en ecologische ingrediënten, licht schuimend, zeer doeltreffend en zacht om alle make-up sporen en onzuiverheden op te lossen, rekening houdend met de pH en de vochtigheidsgraad van de opperhuid. Verwijdert op doeltreffende wijze de talgafscheiding, zuivert de opperhuid en laat een aangenaam gevoel van welbehagen na. Aanbevolen voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

Gebruik:

’s Morgens en ’s avonds, op een vochtig gelaat en de hals aanbrengen. Zachtjes masseren, vervolgens met zuiver water afspoelen en de verstevigende lotion aanbrengen.

 

CLEANSING MOUSSE (reinigende crème)

€ 21,43

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Décolleté crème inhoud 50mlCrème rijk aan bijzonder actieve dermo functionele ingrediënten ter versteviging en aanspannen van het huidweefsel. Deze specifieke verzorging heeft een vormgevende werking en herstelt doeltreffend de verslapping van de decolleté waardoor de natuurlijke rondingen beter tot uiting komen. Heeft een vernauwende, regenererende en hydraterende werking, die de vroegtijdige huidverslapping voorkomt in geval van zwangerschap of gewichtsverlies.

 

Gebruik:

’s Morgens en/of ’s avonds,met cirkelvormige bewegingen zacht masseren.

 

Décolleté creme

€ 30,21

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Diamond scrub inhoud 50mlVoor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Afschilferend en zacht te gebruiken naar ieders behoefte, zelfs dagelijks. Zijn afschilferende werking bevordert de verwijdering van dode cellen, verfijnt het huidoppervlakte, vervaagt rimpels en groefjes, geeft een gladder en stralend gezond gezicht, dat zelfs onder de make-up uitschijnt. De afschilferende werking is te wijten aan kleine deeltjes diamant en quartz die in de emulsie zijn verwerkt.

Gebruik:


Na het reinigen van de huid en voor de verstevigende lotion, een dunne laag op het gelaat en de hals aanbrengen. De vingers bevochtigen en met kleine cirkelvormige bewegingen masseren. 
Met zuiver water afspoelen en de verstevigende lotion aanbrengen.

 

DIAMOND SCRUB

€ 27,27

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Ecran total inhoud 1 fles van 125ml


Sunblock SPF 32

Crème aanbevolen voor alle huidtypes, in het bijzonder voor de gevoelige huid. Beschermt de opperhuid doeltreffend tegen schadelijke zonnestralen. Verzekert een uitstekende bescherming van de kwetsbare zones en voorkomt schade veroorzaakt door de zon, m.n. uitdroging en veroudering van de huid.

Gebruik:

Op het gelaat en lichaam aanbrengen, alvorens elke blootstelling aan de zon. Het aanbrengen regelmatig herhalen.

 

ECRAN TOTAL

€ 32,14

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Elasto collageen dag crème inhoud 50mlDe natuurlijke stevigheid en elasticiteit van de huid laat het jammer genoeg wel eens afweten.

De ouder wordende huid produceert zelf te weinig substanties om een optimale veerkracht te kunnen behouden. De vochtopname en de stevigheid van de huid komen zo in gevaar. ELASTO COLLAGENE (E.S.) steekt de natuur een stevige hand toe. E.S.bestrijdt rimpelvorming, ruwheden droogte op een meer dan afdoende wijze, want E.S.werd aangemaakt op basis van planten extracten, elastine en collageen. Stuk voor stuk substanties die uitzonderlijk celvernieuwende eigenschappen bezitten, waardoor de huid zijn natuurlijke veerkracht terugkrijgt. 

Gebruik:

Na het reinigen van de huid de dag crème dun aanbrengen. Waarna dan de make-up aangebracht kan worden.

 

Elasto Collageen dag creme 50ml

€ 30,21

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Elasto collageen masker inhoud 50mlDe natuurlijke stevigheid en elasticiteit van de huid laat het jammer genoeg wel eens afweten. De ouder wordende huid produceert zelf te weinig substanties om een optimale veerkracht te kunnen behouden. De vochtopname en de stevigheid van de huid komt zo in gevaar. ELASTO COLLAGENE (E.C.) steekt de natuur een stevige hand toe. E.C. bestrijdt rimpelvorming, ruwheid en droogte op een meer dan afdoende wijze, want E.C. werd aangemaakt op basis van placenta extracten, elastine en collageen. Stuk voor stuk substanties die uitzonderlijk celvernieuwende eigenschappen bezitten, waardoor de huid zijn natuurlijke veerkracht terugkrijgt. ELASTO COLLAGENE is verkrijgbaar in 3 verschillende vormen: dag- en nachtcrème en masker.

 

 

Elasto Collageen masker 50ml

€ 29,37

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Elasto Collageen nacht crème inhoud 50mlDe natuurlijke stevigheid en elasticiteit van de huid laat het jammer genoeg wel eens afweten. De ouder wordende huid produceert zelf te weinig substanties om een optimale veerkracht te kunnen behouden. De vochtopname en de stevigheid van de huid komen zo in gevaar. ELASTO COLLAGENE (E.S.) steekt de natuur een stevige hand toe. E.S.bestrijdt rimpelvorming,ruwheid en droogte op een meer dan afdoende wijze, want E.S.werd aangemaakt op basis van placenta extracten, elastine en collageen. Stuk voor stuk substanties die uitzonderlijk celvernieuwende eigenschappen bezitten,waardoor de huid zijn natuurlijke veerkracht terugkrijgt.

Gebruik:

Na het grondig reinigen van de huid dient men dunnetjes de Elasto Collageen nacht crème aan te brengen.

 

Elasto Collageen nacht creme 50ml

€ 33,57

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Eye contour crèmeDeze crème bevordert de hydratatie van de oogomtrek. Hij werkt verzachtend en regenererend, bestrijdt de vrije radicalen en dus de rimpelvorming.

Gebruik:

’s Avonds lichtjes masseren met cirkelvormige bewegingen tot volledige absorptie is opgenomen.

 

EYE CONTOUR crème

€ 33,57

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Eye technologic ooggel Inhoud 30mlDeze gel voorkomt het ontstaan van rimpels en groefjes, bestrijdt vrije radicalen vorming en de veroudering van de tere oogomtrek.
De regenererende werking is te wijten aan de kostbare natuurlijke ingrediënten die in synergie strijden ten einde de elasticiteit en hydratatie te waarborgen. Beschermend, hydraterend en verstevigend, voedt en versoepelt zij de opperhuid.

Gebruik:

’s Morgens en/of’s avonds aanbrengen en zachtjes masseren tot volledige absorptie is opgenomen.

 

Eye technologic ooggel

€ 31,51

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Handcrème inhoud 125mlZeer rijke emulsie die de elasticiteit van de huid der handen verbetert en die voedende ingrediënten bevat om de huid gehydrateerd, zacht, soepel en fluweelachtig te houden. Dank zij haar samenstelling voorkomt zij de verschijning van pigmentvlekken en bij constante aanwending de bestaande pigmentvlekken geleidelijk helpt vervagen. Helpt bij de stimulering van de perifere bloedcirculatie en het celvernieuwings proces. Zij wordt door de huid zeer snel opgenomen zonder een vette film na te laten en houdt de handen fluweelzacht en aangenaam om aan te raken.

Gebruik: 
Een hazelnoot groot hoopje crème op de handen aanbrengen en zachtjes masseren tot volledige absorptie. Na elke keer wassen van de handen opnieuw aanwenden.

 

Handcrème

€ 13,87

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Massage crème inhoud 50ml

Massage crème inhoud 50ml

€ 23,30

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Nouvelle Jeunesse dagcrème inhoud 50ml


Dit is een dagcrème voor alle huidtypes. 

Nouvelle Jeunesse Dagcrème

€ 30,88

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Nouvelle Jeunesse nachtcrème inhoud 50ml


Dit is een nachtcrème voor alle huidtypes. 

Nouvelle Jeunesse Nachtcrème

€ 33,57

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Permea lotion AHA 10% inhoud 125mlRijke samenstelling op basis van ­hydroxy-zuren die zachtjes de dode ­cellagen verwijdert, de celvernieuwing verbetert, het natuurlijke schilferingproces en afweervermogen van de huid stimuleert. De huid krijgt haar natuurlijke glans en uitstraling terug. Rimpels en groefjes vervagen, de huid wordt zachter en ­soepeler.

Gebruik:

Op de grondig gereinigde huid zachtjes masseren tot volledige absorptie. Opmerking: vanaf de eerste aanwending kunnen de fruitzuren bij bepaalde huidtypes lichte irritatie en roodheid veroorzaken, die evenwel zal vervagen. Indien deze reacties blijven aanhouden, stop voorlopig het gebruik van het product.

 

Permea lotion AHA 10%

€ 27,31

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Permea lotion AHA 3% met Fruitzuren inhoud 125mlRijke samenstelling op basis van ­hydroxy-zuren die zachtjes de dode ­cellagen verwijdert, de celvernieuwing verbetert, het natuurlijke schilferingproces en afweervermogen van de huid stimuleert. De huid krijgt haar natuurlijke glans en uitstraling terug. Rimpels en groefjes vervagen, de huid wordt zachter en ­soepeler.

Gebruik:

Op de grondig gereinigde huid zachtjes masseren tot volledige absorptie. Opmerking: vanaf de eerste aanwending kunnen de fruitzuren bij bepaalde huidtypes lichte irritatie en roodheid veroorzaken, die evenwel zal vervagen. Indien deze reacties blijven aanhouden, stop voorlopig het gebruik van het product.

 

Permea lotion AHA 3% met Fruitzuren

€ 24,79

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Pigment control dagcrème inhoud 50 mlEen opmerkelijk nieuw functioneel ingrediënt vertegenwoordigt een belangrijke vooruitgang in een snel uitbreidende reeks producten ter verheldering van de huid ten gevolge van aanzienlijke inspanningen. Voor onderzoek en ontwikkeling is Pigment control de resultante van vernieuwde en grondige analyses van de biochemische aard van melanogenesis en de biofysieke beschouwingen, die leiden tot talrijke reactie mechanismen. Het belang van de nieuwe cosmetische molecule kan als volgt samengevat worden: 

Pigment control in tegenstelling tot actueel beschikbare producten houdt niet enkel het proces van pigmentatie tegen, maar vermindert tevens doeltreffend de bestaande pigmentering. Het primaire werkingsmechanisme is de inhibitie van het enzym tyrosinase. Hoe dan ook, deze werking wordt verder ondersteund door een tweede functie: Pigment control heeft ook het vermogen om op bijzonder doeltreffende wijze reeds bestaande pigmentatie af te breken. Een aantal geassocieerde enzymen systemen die in de melanogenese deel nemen worden vermoedelijk beïnvloed door specifieke actieve ingrediënten in de Pigment control formulering. Deze tweevoudige aanpak resulteert in een grondiger en langduriger pigmentcontrole en gelijkmatige pigmentverdeling dan de conventionele depigmenterende substanties. Preliminaire gegevens van lopende klinische trials over een twee maandelijkse periode ondersteunen stellig deze waarnemingen.

Tot slot, om de wensen van de gebruiker maximaal te bevredigen, zijn de actieve ingrediënten van Pigment control afgeleid van natuurlijke plantaardige oorsprong. Pigment control is gebaseerd op een gestandaardiseerde extract van beredruif. Huidverzorgingsproducten met Pigment control bevatten doorgaans een zonnefilter voor de optimale werking van het product.

 

Pigment control dagcrème

€ 32,77

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Pigment control nachtcrème inhoud 50mlCrème speciaal samengesteld met een nieuw complex, dat bij bestendige en regelmatige aanwending, onschadelijk en zonder de stofwisseling van de opperhuid te wijzigen, een gelijkmatige en geleidelijke verheldering van de gelaats-kleur verzekert. De UV filters verlenen de crème een beschermende werking tegen de schadelijke stralen van het daglicht die het tyrosinase enzym activeren. Dit enzym stimuleert op zijn beurt de vorming van melanine en is als dusdanig verantwoordelijk voor huidverdonkering en het verschijnen van pigmentvlekken. Crème met hydraterende en voedende eigenschappen. Zij helpt tevens de natuurlijke functies van huid en haarweefsel te verbeteren..De nachtcrème beschikt over een rijker en voedendere structuur en is tevens aanbevolen voor een droge huid. 
Gebruik:

Op het vooraf gereinigde met een lotion versterkte gelaat en de hals.Gelijkmatig masseren tot volledige absorptie .De oogomtrek vermijden.

 

Pigment control nachtcrème

€ 35,35

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Pigment control serum inhoud 50mlDit extract is een concentratie van ingrediënten met helder makende eigenschappen, die onschadelijk zijn voor de stofwisseling van de huid en die ophoping van de melanine voorkomen. Voor een gelijkmatige en geleidelijke verheldering van de opperhuid, is een bestendige en regelmatige aanwending aanbevolen. Om deze verzorging te vervolledigen wordt eveneens aanbevolen vervolgens de verhelderende dag en nacht crème te gebruiken.

Gebruik:

’s morgens en ’s avonds aanbrengen, op het grondig gereinigde en met tonic verstevigde huid van het gelaat en de hals. Met de vingertoppen zachtjes masseren en aansluitend verzorgen met dag en nacht crème.

 

Pigment control serum

€ 22,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Pigment control complete set inhoud: 50 ml dagcrème, 50 ml nachtcrème en 50 ml serum

Pigment control complete set inhoud: 50 ml dagcrème, 50 ml nachtcrème en 50 ml serum

€ 63,03

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Regulair cleansing system inhoud 2 x 125 ml

 


Reinigingsmelk en lotion voor de droge en gemengde huid op basis DNA. De reinigingsmelk lost de vette make-up resten op, gevolgd door de lotion die het teveel aan reinigingsmelk verwijdert. Zodoende vindt de huid een evenwichtige pH.

 

Regulair cleansing system inhoud 2 x 125 ml

€ 30,21

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Rosa mosqueta voor de droge huid Inhoud 30mlRosa Mosqueta is samengesteld uit drie verschillende oliën: Rosa Mosqueta, Jojoba en Primevere de Soie. Een universele formule met een uitzonderlijk regenererend effect. Een heel nieuwe benadering. Rosa Mosqueta olie houdt uw huid zacht en glad, geeft een stralende frisse teint. Des hydratatie door zon en wind en schadelijke invloed door bezoedeling hebben geen vat meer op uw huid.

Gebruik:

Voor het aanbrengen van een dagcrème een paar druppels Rosa Mosqueta olie inmasseren.

Na enkele dagen ziet de huid er stralend uit. Dit dient regelmatig te worden toegepast.

 

Rosa mosqueta voor de droge huid Inhoud 30ml

€ 33,19

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Sensitive cleansing system inhoud 2 x 125 mlReinigingsmelk en lotion voor de overgevoelige huid en couperose huid op basis van Hamamelis en Meristen. De reinigingsmelk lost de vette make-up resten op, gevolgd door de lotion die het teveel aan reinigingsmelk verwijdert. Zodoende vindt de huid een evenwichtige pH.

 

Sensitive cleansing system inhoud 2 x 125 ml

€ 31,05

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Sensitive emulsion dagcrème inhoud 125 mlLijn speciaal ontworpen voor de gevoelige huid en couperose. Deze lijn werd ontworpen om weldoende oplossingen te bieden voor uw overgevoelige huid. Indien u last heeft van couperose, of als uw huid erg gevoelig reageert … dan biedt de SENSITIVE LINE formule u daadwerkelijk opluchting. 

Samenstelling : 
Hamamelis, Indische kastanje extracten en Meristen. Deze zorgen ervoor dat de crèmes tot in de lederhuid doordringen en op die manier efficiënt de overwoekering van ziektekiemen afweert. De SENSITIVE LINE is verkrijgbaar onder de vorm van een dagcrème, nachtcrème, masker, reinigingsmelk en reinigingslotion.

 

Sensitive emulsion dagcrème inhoud 125 ml

€ 39,45

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Sensitive mask voor de gevoelige huid inhoud 50mlLijn speciaal ontworpen voor de gevoelige huid en couperose. Deze lijn werd ontworpen om weldoende oplossingen te bieden voor uw overgevoelige huid. Indien u last heeft van couperose, of als uw huid erg gevoelig reageert … dan biedt de SENSITIVE LINE formule u daadwerkelijk opluchting. 

Samenstelling : 
Hamamelis, Indische kastanje extracten en Meristen. Deze zorgen ervoor dat de crèmes tot in de lederhuid doordringen en op die manier efficiënt de overwoekering van ziektekiemen afweert. De SENSITIVE LINE is verkrijgbaar onder de vorm van een dagcrème, nachtcrème, masker, reinigingsmelk en reinigingslotion. 

SENSITIVE MASKGEBRUIK : 

Breng een laagje op het gelaat. Contouren van de ogen en lippen vermijden. De gel gedurende 30 minuten laten inwerken en nadien verwijderen met een vochtig doekje. Het gelaat goed afwassen met lauw water. Hydrateer nadien met de SENSITIVE NIGHT CREAM.

 

Sensitive mask voor de gevoelige huid inhoud 50ml

€ 29,37

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Sensitive nachtcrème voor de gevoelige huid inhoud 50mlLijn speciaal ontworpen voor de gevoelige huid en couperose. Deze lijn werd ontworpen om weldoende oplossingen te bieden voor uw overgevoelige huid. Indien u last heeft van couperose, of als uw huid erg gevoelig reageert … dan biedt de SENSITIVE LINE formule u daadwerkelijk opluchting. 

Samenstelling : 
Hamamelis, Indische kastanje extracten en Meristen. Deze zorgen ervoor dat de crèmes tot in de lederhuid doordringen en op die manier efficiënt de overwoekering van ziektekiemen afweert. De SENSITIVE LINE is verkrijgbaar onder de vorm van een dagcrème, nachtcrème, masker, reinigingsmelk en reinigingslotion. 

SENSITIVE NIGHT
GEBRUIK : 
Aanbrengen met zachte cirkelvormige beweging tot volledige indringing.

 

Sensitive nachtcrème voor de gevoelige huid inhoud 50ml

€ 33,57

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Sensitive soft C voor de gevoelige huid inhoud 50mlBijzonder kalmerende crème, rijk aan natuurlijke extracten met anti-inflammatoire werking, verzachtend en hypo-allergeen. Deze crème werd speciaal ontworpen voor de nieuwe geprikkelde en broze huid die ontstaat na verwijdering van oude cellagen door dermabrasie of micro-dermabrasie, chemische peelings en laser resurfacing. Haar voornaamste functie is het verminderen van de roodheid en de ontsteking die gepaard gaat met het toepassen van deze therapieën. Bovendien biedt het voeding en bescherming aan de nieuwe huid die in deze toestand bijna geen andere hydraterende producten verdraagt. Dankzij deze crème kan de herstelperiode aanzienlijk verkort worden en is het eindresultaat sneller bereikt.

 

Sensitive soft C voor de gevoelige huid inhoud 50ml

€ 34,41

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Skin repair inhoud 50ml


Bijzonder celvernieuwende crème, rijk aan zorgvuldig uitgelezen en samengestelde bestanddelen die vroegtijdige veroudering op een natuurlijke wijze helpen bestrijden. Helpt op een doeltreffende wijze het evenwicht van de huidfuncties te onderhouden en versterkt haar natuurlijk afweersysteem. Zorgt voor een efficiënte bestrijding van vrije radicalen, één van de voornaamste oorzaken van de huidveroudering. Herstelt de hyrdolipidenlaag, vitaliseert de opperhuid en helpt haar een optimale hydratering te verkrijgen. Voorkomt doeltreffend vorming van rimpels en groefjes en helpt de bestaande rimpels vervagen. Geschikt voor alle huidtypes en ideaal voor een huid met hoge energetische behoeften. Gezien haar bijzondere samenstelling (groot gehalte aan vitamine E en bindweefsel verbeterendestoffen) wordt deze crème vaker gebruikt om littekens en de bijhorende roodheden te vervagen.

Gebruik:

Op het vooraf gereinigde en met tonic versterkte gelaat en de hals. Zachtjes masseren tot volledige absorptie. Om littekens te bestrijden dient de crème twee maal daags energiek in het litteken gemasseerd te worden.

 

Skin repair inhoud 50ml

€ 29,41

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Thermo active crème inhoud 250mlBij regelmatige aanbrengen, verslankt deze thermo-actieve crème het uitzicht van alle huidtypes, zelfs op plaatsen die onderhevig zijn aan ernstige cellulitis zoals de taille, de billen, de buik en de dijen. Zij stimuleert de perifere bloedcirculatie, bevordert de drainage van vochtophoping, evenals de afbraak van vetten en afvalstoffen die bijdragen tot cellulitis. Zij helpt een keurige silhouet te behouden door de lokale uitwisselingsprocessen binnen het huidweefsel te bespoedigen en door omzetting van de vetmoleculen in fragmenten die gemakkelijker te verwerken zijn voor de stofwisseling. Verstrakt en verstevigd, de oneffenheden verdwijnen en het korrelige aspect van de huid verfijnd.

Gebruik:

Na een warm bad, of douche, de crème met cirkelvormige opwaardse bewegingen aanbrengen, zodat deze goed in de huid kan indringen. Bijzonder aandacht besteden aan taille, en de onderbuik en dijen.

Na gebruik goed handen wassen en elk contact met de slijmvliezen vermijden!

 

Thermo active crème inhoud 250ml

€ 47,48

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Voetcrème inhoud 50mlDeze verzachtende hydraterende en voedende crème geeft de voeten, een vaak vergeten lichaamsdeel, alle zachtheid die zij verdienen.

Gebruik: 
s’morgens en/of s'avonds, na de douche of bad , aanbrengen met een zachte opwaartse massage.

 

Voetcrème inhoud 50ml

€ 20,59

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen