Snelle levering!
Indien de bestelling is geplaatst en de betaling bij ons binnen is, wordt deze binnen twee dagen door ons verzonden. Over het algemeen is alles uit voorraad leverbaar. Indien verzending toch niet mogelijk is, laten wij u dat weten.

 

Verzendkosten € 6,95

Gratis verzenden vanaf € 175,- ex btw

 


HetSummum laat uw pakket in de meeste gevallen bezorgen via PostNL. Door het volume of gewicht van uw bestelling kan het voorkomen dat het niet mogelijk is deze op de gebruikelijke wijze via PostNL te verzenden. In dat geval ontvangt u van ons apart bericht over de verzending.
Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden op dinsdag tot en met vrijdag, wordt het standaard bij uw buren aangeboden. Als het pakket ook bij uw buren niet afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging.

Als u en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, dan vindt u een bericht in uw brievenbus. Daarop staat waar u de zending kunt ophalen. Hiervoor heeft u drie weken de tijd. Klik op het logo van PostNL voor meer informatie.

Bedenktijd
Wij hanteren en houden ons aan de wettelijke bepalingen die gekoppeld zijn aan kopen via internet ofwel koop op afstand, zoals een bedenktijd van 7 werkdagen en geld retour binnen 30 werkdagen.

Garantie
Op alle door hetSummum geleverde producten wordt op dezelfde wijze garantie verleend zoals u dat in de winkel gewend bent. Daarbij zijn de reguliere garantiebepalingen van toepassing zoals de fabrikant van het product die heeft bepaald. Deze garantie is in de meeste gevallen 1 jaar. 

Factuur & verpakking
De factuur die u ontvangt bij uw bestelling dient tevens als garantiebewijs. Bewaar deze factuur daarom zorgvuldig. Wij raden u tevens aan de originele verpakking van het product te bewaren. In de originele verpakking beperkt u de kans op beschadiging tijdens vervoer.

Defect & reparatie
Indien een product defect raakt zal deze worden gerepareerd door de fabrikant. hetSummum heeft zelf geen reparatiedienst. Neem in geval van een defect altijd eerst contact op met ons via info@hetsummum.nl.

Op alle bestellingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.