OP=OP


Wimper serum voor prachtige wimpers!

 

Dit serum verstevigt de wimpers en wenkbrauwen en voorkomt dat ze gaan uitvallen.

Versnelt de haargroei, verdikt, maakt glanzend en maakt de wimpers voller en volumineuzer voor een oogverblindende oogopslag.

 

 

Wimper serum voor prachtige wimpers!
€ 9,95

€ 8,41

  • Uitverkocht

Magnetic UV Top gel clear inhoud 50gr

 

Deze top gel is de meest flexibele top gel in het Magnetic assortiment deze is geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden. De Ultra Top Gel kan gebruikt worden over nagellak, als de nagellak volledig droog is, over nail art om de verschillende elementen te verzegelen en kan worden gebruikt op de natuurlijke nagel voor een gelijkmatige overgang rond de nagelriemen. Het is belangrijk dat de Ultra Top Gel gelijkmatig aangebracht wordt op de nagel om overmatige krimp te voorkomen. Als de Top gel te dun is aangebracht, kan het oppervlak ongelijk zijn, los dit op door een tweede laag toe te passen. De Ultra Top Gel moet worden uitgehard in 4 minuten om de glans te verhogen. Wanneer je het oppervlak van de Ultra Top Gel te mat vindt, is dit een eerste teken dat het tijd is om je UV-lamp te vervangen.

 

Magnetic UV Top gel clear inhoud 50gr Op=Op
€ 36,75

€ 24,20

  • Uitverkocht

Magnetic Yellow stopper 75ml

 

Deze bevat een extra actief UV-filter om verkleuring door de zon of zonnebank te voorkomen.

Yellow stopper 75ml Op=Op
€ 11,50

€ 6,66

  • Uitverkocht

Magnetic strong support

 

Voor sterke lange nagels. De strong support zorgt ervoor dat je nagels sterk en perfect zijn. Het is meer dan een onderhoudsproduct, het is een continue behandeling om je nagels lang en aantrekkelijk te houden. Als de nagels al sterk en gezond zijn, helpt het om ze in goede staat te houden en te beschermen.

Magnetic strong support Op=Op
€ 6,95

€ 4,24

  • Uitverkocht

Tip knipper Mehaz zwart

Tip knipper Mehaz zwart Op=Op
€ 24,95

€ 15,13

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen